Hadi’de Bu Hafta Sorulacak Sorular | Mutlaka Okuyun!

Hadi bilgi yarışması 25 Şubat- 3 Mart haftası sorulacak soruları sizler için hazırladık. Bu hafta boyunca hadi yarışmalarında çıkacak sorulardan bazıları bunlar.

Hadi yarışmasında, sizleri bir adım öne çıkaracak bazı soruları bu yazımızda paylaşıyoruz.

İlerleyen haftalarda, yine sizler için her haftanın sorularından bazılarını sitemizde paylaşacağız. Sitemizin bildirimlerini kabul ederek, yarışmalara dair paylaşımlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Sitemizde sadece hadi yarışmasını değil; eleq, Türkiye yarışta, oyna kazan yarışmalarına dair, ipucu ve jokerlerle birlikte bilgi paylaşımında da bulunuyoruz. Bizi mutlaka takip edin!

Hadi bilgi yarışması 25 Şubat- 3 Mart haftası sorulacak soruları:

Soru 1:

İnsan bilimi olarak da bilinen, insanın fizyolojik özelliklerini ve kültürel yönlerini inceleyen bilim dalı hangisidir?

Cevap: Antropoloji

Soru 2:

Dünyanın yüz ölçümü en büyük tatlı su gölü hangisidir?

Cevap: Superior Gölü

Soru 3:

‘ Hüdavendigar ‘ unvanı hangi padişaha aittir?

Cevap: I. Murad

Hadi Joker Kodu | Acele Et Bitmeden Al ! –> Tıklayın

Soru 4:

Pencere kanatlarını kapadıktan sonra sürgülemeye yarayan uzun demir sürgüye ne ad verilir?

Cevap: İspanyolet

Soru 5:

İspirto genellikle hangi renktir?

Cevap: Mor

Soru 6:

‘ John Wick ‘ film serisinde, John Wick’in lakabı nedir?

Cevap: Baba Yaga

Soru 7:

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı’ndan kısa süre sonra Lefkoşa’da çekilen ‘ Sezercik ‘ filmi hangisidir?

Cevap: Sezercik Küçük Mücahit

Soru 8:

1526 yılında, tarihin en kısa savaşlarından birinin yapıldığı Mohaç Meydan Savaşı, günümüzde nerededir?

Cevap: Macaristan

Soru 9:

Sümerliler tarafından bulunan ilk yazı türünün adı nedir?

Cevap: Çivi yazısı

Soru 10 :

Erkekler yüksek atlamada dünya rekorunu elinde bulunduran sporcu kimdir?

Cevap: Javier Sotomayor

Bunlar da ilginizi çekebilir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir